Eindejaarsfeest

Eindejaarsfeest

Woensdag 12 juli 2017

Beste ouders en kinderen,

Vrijdag a.s. (14 juli) is het eindfeest. U bent vanaf 16.30 uur welkom en 19.30 uur is het afgelopen. Deze avond willen we het schooljaar op een leuke manier 'vieren' met elkaar. Het jaarfeest is een paar jaar geleden bedacht om ouders te bedanken voor de betrokkenheid bij de school. Natuurlijk is iedereen die betrokken is bij De Driemaster welkom. Kinderen mogen niet alleen komen naar het feest. Alleen onder begeleiding van een volwassene. De komst blijft een eigen verantwoordelijkheid.

Wij hebben dit jaar 'Kippie' geregeld voor de hapjes. Kipsaté, kipgehaktballetjes ed. kunt u deze avond met bonnetjes kopen. Op het plein kunt u de bonnetjes halen voor 50 cent per stuk. Neemt u voldoende kleingeld mee alstublieft! Er kan ook met bonnetjes drinken worden gehaald. U kunt natuurlijk ook alleen een drankje komen drinken voor de gezelligheid.
Voor de (grotere) kinderen zijn er spelen op het plein. Voor de kleintjes is er een springkussen. Wij verwachten dat ouders zelf hun kind hierbij begeleiden en in de gaten houden. We zien ook dat ouders dat samen regelen en dan kan het zijn dat ouders elkaars kinderen aanspreken. In het belang van de veiligheid  gebeurt dat ook en moet dat zeker mogelijk zijn.

We hopen op beter weer dan vandaag en dat lijkt het ook te worden. Bij echt veel regen kan het niet doorgaan. Wilt u statafels en/ of partytenten  meenemen als u deze heeft? Mocht het een beetje regenen dan is dat prettig en het staat ook nog eens gezellig.

Ik hoop u vrijdag te ontmoeten!
Vriendelijke groet,
Susan Benning

Terug

Tegelenpad 2

1324 DS Almere

036-5331399

dir.driemaster@nullprisma-almere.nl